Telefon:  2263 1261

kontakt@vaerdig-kommunikation.dk

Coaching

Coaching for private

Personlig coaching giver dig klarhed over dine ønsker til livet og hjælper dig med at takle de forhindringer, der må stå dig i vejen. Coaching giver dig endvidere mulighed for at nå i mål med dine drømme?

 

Vil du blot optimere på dit gode liv, kan vi arbejde med livshjulet. Det giver dig mulighed for at justere på facetter af dit liv, så du sætter ind der, hvor du har brug for mest fokus. Gennem samtalerne vil du blive inspireret til at tage nye valg og skabe nye muligheder og resultater for dig selv.

Er dit mål at blive bedre til at styre tiden, eller er det at blive skilt, søge nyt job eller omlægge sin livsstil. Uanset hvad du gerne vil være bedre til, så tænker du på det, fordi det er vigtigt for dig.

 

”If you want to know where your heart is,
look where your mind goes when it wanders”

Coaching for ledere

Vil du være en leder i udvikling, der skaber værdi i virksomheden, kan coaching afdække dine udfordringer og skabe mulighed for at se opgaverne med nye øjne.

 

Glade ledere skaber glade medarbejder som skaber glade kunder

Coaching for medarbejdere

Denne form for coaching kan både foregå individuelt, i teams eller inkludere hele virksomheden.

 

Medarbejdere ønsker som udgangspunkt at gå glade til og fra arbejde. Ofte kan der dog være utalte og udefinerede problemer, der ødelægger arbejdsglæden og dermed den ansattes indsats og ejerskab på jobbet.

Hvis der bliver sat ord på, hvad der kunne være bedre, og hvad der allerede fungerer, skaber det værdi for alle tre parter ledelse - medarbejdere - kunder.

 

Glade medarbejder skaber glade kunder og ledere.

Værdig kommunikation Aps

T: 2263 1261

M: kontakt@vaerdig-kommunikation.dk

A: Hvidsværmervej 161, 2610 Rødovre

* Påkrævet

Gå ikke glip af relevante arrangementer
og kurser - skriv dig op til nyhedsbrev